top of page

Velden van bewustzijn

Energievelden, er bestaan meerdere dimensies en sferen. Met mijn beide voeten op de grond kan ik soms meerdere dimensies onderscheiden. Het persoonlijkheidsveld. Het familieveld. Het universele veld en het kosmische veld. Maar ook binnen deze velden zijn lagen en sferen te onderscheiden. Net zoals in de aura meerdere lagen aanwezig zijn zijn er rondom ons ook meerdere energielagen en velden te herkennen. Et is zo complex en prachtig dat ik moet toegeven dat ik niet alles begrijp en snap van wat ik zie. Ik erken dat ik dat dan op dit moment ook niet hoef te weten al ben ik hongerig naar meer kennis!

Er zijn bewegingen binnen de velden. Bewegingen van uitwisselingen en van groei. Ieder veld zoekt naar groei en ieder veld beweegt zich op weg naar de bron. Het zijn velden van bewustzijn. Velden die je kunt voelen en beleven met al je zintuigen. Door in een veld te stappen ontstaat uitwisseling tussen de systemen en uitwisseling zorgt voor beweging. En beweging zorgt voor groei.

In onze aardse realiteit is groei op zielsniveau niet altijd direct zichtbaar.

Een transformatie is als een zaadje welke wordt geplant. Deze heeft voeding, liefde, en zorg nodig om tot wasdom te komen… En sommige zaadjes ontkiemen langzaam en bij andere zaadjes kun je vrijwel direct de ontkieming waarnemen.

Zo kun je bij een plotselinge transformatie de noodzaak kennen van verandering a la minute. Zoals bij een ernstige ziekte of ongeluk het nieuwe inzicht alles transformeert wat er is. Mensen zijn in staat hun leven om te gooien van corporate directeur naar boer. Of van dolgewerkte advocaat naar jeugdhulpverlener…

Het is in veel gevallen mogelijk van koers te veranderen door gewoonweg ruimte te maken voor de nieuwe koers. Je leven omgooien doe je de meeste gevallen niet geleidelijk. Bij een ernstige ziekte kom je tot stilstand. Alles draait om je heen en je doet vervolgens een stap op een nieuw pad en nog een en nog een.

Het kan ook voldoende te zijn om een onderdeel van je leven te transformeren. Zoals wanneer je een nieuwe partner wenst. Je kunt dan in je leven tijd vrij maken voor die partner, e nodigt het universum daarbij uit die partner op je pad te brengen. Wanneer je bijvoorbeeld een donderdagavond vrijmaakt om samen te zijn met je nieuwe partner (ook al is hij er dus nog niet) en je dekt de tafel voor twee, schenkt wijn in voor twee en praat hardop tegen je nieuwe geliefde. Dan ontstaat er een energetisch vacuüm waarop de kosmos reageren zal. Je trekt de nieuwe energie naar je toe en je versneld het proces! Je hebt op die manier invloed op jouw leven en dat wat je aantrekt. Deze eenvoudige rituelen hebben op deze eenvoudige wijze gewoonweg scheppingskracht!

Om te kunnen veranderen is een ander inzicht nodig. Een andere werkwijze. Een andere connectie. Ander gedrag. En de kosmos doet de rest!

1 weergave

Comments


|

bottom of page