top of page
DSC9390_00006.jpg

Disclaimer

Deelnemen aan activiteiten van Tessa of het gebruik van de Flits app is geen alternatief voor reguliere (medische of psychologische of andersoortige hulp) het dient slechts ter ondersteuning van je zelfgenezende vermogen en ter educatie. Jij bent de actieve ontvanger. Je kiest  zèlf wat je wenst te ontvangen.

 

Je kunt je ten alle tijden afmelden als ontvanger voor de flits app. Je zult dan binnen twee weken van de Flits app worden verwijderd. Jij bepaalt zelf welke gegevens jij wilt geven.

Geef geen informatie die niet door anderen gelezen mag worden!

Lees ook ook onze algemene voorwaarden en onze disclaimer.

Resultaten kunnen variëren. De verstrekte informatie en uitspraken zijn bedoeld voor educatieve doeleinden en zijn niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw arts. Tessa verstrekt geen medisch advies, schrijft geen behandeling voor, claimt geen genezingen en stelt geen diagnose.

De standpunten en voedingsadviezen geuit door Tessa zijn niet bedoeld als vervanging van conventionele medische dienstverlening. Als u een ernstige medische aandoening of gezondheidsprobleem heeft, raadpleeg dan uw arts.

 

De op onze website of tijdens bijeenkomsten, workshops of schrijfsels gepresenteerde informatie is niet bedoeld om een ​​diagnose te stellen, of te behandelen. Medisch advies mag alleen worden verkregen bij een gekwalificeerde arts. Tessa heeft een informerende, educatieve en inspirerende  doelstelling.

Bij Tessa, tijdens sessies, het gebruik van de app, of gedurende het deelnemen aan workshops en trainingen ben je ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor wat je doet, kiest en wel of niet ontvangt. 

We doen ons best onze diensten zo helder mogelijk aan te bieden en en geen ongefundeerde adviezen te geven.

 

We bieden sessies, trainingen, coaching, therapie en energiebehandelingen aan, flitsen, groepsresonantie, assistentie bij het flitsen en een setting waarin het zelfgenezende vermogen wordt gestimuleerd.

We geven in vrijheid en laten het resultaat los.

Wanneer u geneest ligt dat niet in onze handen. Wat er gebeurt weten we niet, alleen weten we dat het een positief effect kán hebben op uw gezondheid en welzijn.

Onze intentie is te helpen waar mogelijk, door ter beschikking te stellen wat er is en wat mogelijk is . Door gebruik te maken van de kennis en inzichten die er op dit moment zijn.

|

bottom of page