top of page
Afbeelding3.jpg

Ontdek alles over Tessa

Tessa is moeder van vijf kinderen, paranormaal begaafd, therapeut, trainer en schrijfster, bekend van TV.

Knop
MERKEN 1.png
merken2.png

Leuk dat je er bent! Dank je wel voor je interesse!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van individuen, stellen en groepen, komt Tessa snel tot de kern van de zaak. Sinds 2003 is zij zelfstandig gevestigd. Vanuit haar eigen praktijk werkt zij als "intuïtief adviseur en coach" voor diverse bedrijven en particulieren.

In haar stijl van werken van werken combineert Tessa traditionele met onconventionele werkvormen. Dit geeft vaak verrassende en verhelderende resultaten. Op deze pagina lees je meer over wie Tessa is en wat zij doet.

Bekend van TV

Moeder Tessa

Tessa is moeder van vijf kinderen en getuige in het leven van haar twee pluskinderen. Naast haar gezin is haar passie het bewustzijn en de ont-wikkeling van mensen!

 

Wil je deelnemen aan een van haar krachtige helende bijeenkomsten? Kijk dan of er een plekje vrij is in de agenda!

Wil je meer weten over het dagelijkse leven van Tessa? Klik hieronder en volg haar op social media voor actuele posts over haar leven!

Kopie van tessa1 (4)_edited.png

Tessa over haar werkzaamheden:

"Ik heb heb een onophoudelijke interesse naar kennis ten aanzien van de mens in al zijn facetten; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel! In mijn werk ben ik praktisch ingesteld en gericht op wat werkt! Naast dat ik stil sta bij gevoelens en inzichten, kijk ik altijd op welke wijze deze doelen praktisch kunnen worden bereikt en behouden.

Ik werk vanuit persoonlijke gedrevenheid om bewustzijn van mensen te vergroten en ik ben op geen enkele wijze verbonden aan enige politieke of religieuze organisatie."

Individuele sessies

In de individuele sessies met Tessa sta jij en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Wat ervaar je? Wat zijn je vragen? Wat komt er aan informatie bij Tessa op hierover en hoe resoneert dat bij jou?

Gesprekken met Tessa kennen een gevarieerde inhoud; het gaat over jou, je energie, je gezondheid, je overtuigingen, de manier waarop je met je emoties omgaat en hoe je in verbinding staat met jezelf en de wereld om je heen.

Traumaverwerking (onder andere door middel van EMDR en hypnotherapie) is een van haar specialiteiten!

Naast haar intuïtie gebruikt Tessa kennis, technieken, vaardigheden én de onzichtbare wereld om jou te helpen je innerlijke kompas te gebruiken. 

Zodat jij jouw unieke leven kunt leven!

Naamloos-2.png
Tessa van Rossen 009-01_edited.png

Tessa's missie en visie!

"Ik ga er vanuit dat we van nature goed zijn, dat we de liefde, kracht en wijsheid in ons hebben. En dat we vaak door opvoeding, levenservaringen en tegenslagen, het contact met onszelf, onze behoeften en onze innerlijke inzichten verloren hebben.

Ik heb een positieve kijk op mensen, het leven en op relaties. Ik geloof in de liefde, kracht en mogelijkheden van mensen, om hun moeilijkheden en problemen op te lossen en te overstijgen, om op die manier weer in contact te komen met datgene in hen, wat altijd vrij en onbeschadigd is gebleven.

Ik werk graag met mensen, en wens jou iets mee te geven van wat ik zelf geleerd en ontvangen heb op mijn weg door het leven."

We zijn allemaal paranormaal

Mede dankzij haar bekendheid van het televisieprogramma ‘het zesde zintuig’ is zij uitgeroepen tot beste paranormaal begaafde Nederlander. Zij won het eerste programma en deed vervolgens jarenlang mee aan  het televisieprogramma ‘het zesde zintuig, plaats delict’. 

Zij beantwoord in readings vragen van mensen.

 

Tessa: 'Ik beantwoord met plezier vragen van mensen. Ik ga daarbij uit van je eigen kracht!  Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie en inzichten. Daar kan geen paragnost tegenop!

Soms heb je een bevestiging nodig van je eigen inzichten. Dan is het wellicht goed een paragnost te raadplegen.

Ik ga uit van de positieve kracht die in ieder mens aanwezig is. De eigen innerlijke wijsheid en kracht is datgene wat ik aanspreek. In iedere sessie en in ieder gesprek. Altijd vanuit gelijkwaardigheid.'

Referenties

Tijdschriften en krantenartikelen

Krantenartikelen en tijdschriften

Columns in de Santé