top of page

Geesten en klevende zelfmoord energie

Lang geleden toen ik ongeveer 8 jaar oud was. Verhuisde ons gezin naar een andere woning. Ik voelde me daar nooit helemaal thuis. Of dat lag aan de bouw of aan het huis zelf? Geen idee. Wel ontstond er in dat huis een verbinding tussen een vorige bewoner en mijzelf. Een onaangename verbinding.

Ik merkte op een dag dat de wereld vertraagde en ik in mijn hoofd een stem hoorde. Ik ‘wist’ dat het de vorige bewoner was die was gestorven in de kamer waar mijn zus sliep.

Ik kreeg allerlei informatie door. Informatie die te controleren was en die ook klopte. Het betrof informatie van en over de man die in ons huis gestorven was! Helaas begon hij me te beïnvloedden. Als ik rustig zat begon de wereld een soort geluid te maken. Te stotteren als het ware. Alsof ik ‘wieken’ van een grote molen kon horen. Ik kon andere levende mensen alleen nog horen alsof zij ‘vertraagd werden afgespeeld’.

Wanneer je geluid vertraagd afspeelt krijgt de stem die je beluisterd een zwaarder monotoon geluid. Heel eng vond ik dat!

Ook voelde ik me achtervolgt en onveilig. ‘Die man’ kon ieder moment toeslaan en belaagde me met negativiteit en nare woorden. Hij lachte me uit en isoleerde me. Ik kon hem niet afschudden en steeds opnieuw kwam ik in die andere dimensie terecht waar ik niet uit kon komen. Alsof ik naast mijn lichaam kwam te staan en geen controle meer had.

Mijn ouders die altijd geloofden dat ik een grote fantasie had. Begonnen mijn merkwaardige gedrag op te merken en namen uiteindelijk mijn gevoelens en gedachten serieus. Zij lieten iemand komen die mij energetisch behandelde en de man naar het licht stuurde. (zij hadden mij dit op dat moment niet verteld en toch voelde ik direct daarna verschil!) Ik wist niet wat er was gebeurt maar ik wist wel dat de man van het ene op het andere moment weg was!! Ik voelde me lichter en bevrijd!

In de daaropvolgende jaren heb ik vele overleden personen mogen ontmoeten. Echter zo dichtbij als deze man heb ik gelukkig niet nogmaals hoeven ervaren.

Wat ik heb geleerd is dat wanneer je iemand naar het licht stuurt je iemand ook daadwerkelijk los mag laten. Wanneer je twijfelt of die persoon weer in gedachten neemt trek je hem met je energie als het ware naar je terug en dan begint het hele gedoe weer opnieuw.

Soms bemerkte ik dat een overledene mij benaderde, met wie ik de andere dag een sessie zou hebben. Maar een enkele keer kwam het ook uit onverwachte hoek. Zoals toen ik op een dag stond te koken en -terwijl ik 3 kinderen had toen ter tijd- dacht aan mijn twéé kinderen en de kanker die ‘ik’ onder de leden had.

Ik werd me door deze gedachte bewust van de afwijking in het gedachtepatroon. Toen ik mij gedachteloos aan het koken had gezet had de anders geest zich met die van mij verbonden en ik dacht diens gedachten alsof het mijn gedachten waren. Met mijn bewustzijn kon ik de verschillen gewaar worden en me losmaken van de energie van de buitenstaander. (Ik wist erachter te komen door met de overledene te communiceren met wie ik contact had gekregen. De reden om zich met mij te verbinden was de zorgen die ze had over haar kinderen. Zij had twee kinderen en was gestorven aan kanker.)

In de loop van de jaren maakte ik soortgelijke gebeurtenissen mee. Enkele waren heel heftig.

Sommigen van deze energieën lieten niet zomaar los. Zo sprak ik eens met mijn partner over een bepaalde onrust die ik voelde en emoties die ik niet kon plaatsen. Tijdens het spreken veranderde mijn stem. Deze klonk steeds zwaarder en volgens mijn partner keek ik heel anders uit mijn ogen. Hij werd er een beetje bang van! Tijdens een gesprek over mijn onrustige gevoelens en somberheid die niet van mij leek klonken de woorden ‘niet van mij’ ineens als een klok.

Ik begon direct te kokhalzen en bijna te braken en werkte de energie met braakbewegingen en vreselijke geluiden mijn lichaam uit. Omdat het een hele hevige energie was gebruikte ik uiteindelijk enkele technieken om mij helemaal los te maken van deze energie.

Voor mijn partner was het naar om te ervaren dat ik met mijn 1 meter 61 ineens geluiden maakte als die van een ruwe zeebonk. Bovendien vond hij het angstaanjagend dat ik onophoudelijk kokhalsde en bijbehorende hevige braakgeluiden maakte!

Eind goed al goed, alleen als medium maak je soms wat aparte dingen mee! Ik beschreef in mijn boek al enkele ervaringen die ik opdeed tijdens het zesde zintuig waarbij ik meerdere overleden mensen door mij heen voelde springen. Of waarbij ik schreeuwde vanuit de dader!

Maar ook in alledaagse zaken kan het mij overkomen: Zo woonde ik enige tijd geleden een begrafenis bij en de overledene liet mij na afloop niet los.

In dit geval werd ik haar direct gewaar vanwege de onrust in mijn buik en een soort van innerlijk gevecht wat ik voerde. Het heeft me uren gekost om haar los te kunnen maken. Ze wilde eerst niet weg, ze wilde leven!

In de loop van de jaren heb ik nog enkele keren dergelijke verbindingen ervaren echter het bewust losmaken en daarbij hulp vragen van mijn gidsen heeft me steeds geholpen. Ook hielpen mij bepaalde rituelen of beschermende handelingen. Soms wanneer ik kwetsbaar ben, maak ik een talisman om mij te beschermen.

Energie is soms wonderlijk. We bewegen ons allemaal op en in energie. In deze velden bestaan trillingen. Zo heb je een persoonlijk energieveld, een familieveld maar ook bestaan er organisatievelden, vriendenvelden, sportvelden etc. Wanneer je je bewust bent van energie kun je ervaren dat alles zijn eigen trilling heeft. En ook dat trillingen fluctueren.

Zo kun je door sombere gedachten je trilling verlagen, en door vrolijke gedachten je trilling verhogen.

Zelfmoord energie

Onlangs was ik wat moe en kwam ik bij een bepaalde gelegenheid in contact met iemand die twee familieleden had verloren aan zelfmoord. Tijdens deze gelegenheid werd er helemaal niet gesproken over de zelfmoorden. Alleen dat de personen in kwestie waren overleden. (ik wist er dus niets van) Achteraf hoorde ik dat beiden middels zelfmoord uit het leven waren gestapt. Ik vond het erg echter kon het loslaten. Ik voelde me er op dat moment niet diep mee verbonden.

Ik voelde me evenwel na de avond niet blij of tevreden. Eerder niet geheel bij mijn gevoel. Ik gaf dat ook letterlijk aan: ‘ ik moet er even over voelen’. Ik dacht ‘ik ben een beetje moe’. Op de terugweg wijdde ik mijn afwezigheid en gebrek aan blijdschap aan mijn vermoeidheid .

De andere dag werd ik niet heel blij wakker maar ook niet zorgwekkend somber.

Ik kreeg een telefoontje met een afwijzing die me raakte. Ik moest het verwerken en voelde in mijn lijf waar de pijn zat. Ik deed een zelfcompassie oefening wat normaal gesproken helpt gevoel te klaren, echter het gevoel bleef een beetje aanwezig. Ik bleef er letterlijk mee in mijn maag zitten.

Hierop verliep de dag ook niet helemaal naar verwachting en kwam ik in een negatieve gedachtegang terecht. Op zich leek het in eerste instantie alsof ik tegen mijzelf praatte. Een deel van mij die zei dat het op zich niet leuk maar wel oké was en een ander deel die negatief sprak over zo ongeveer alles wat ik ertegenin bracht.

De negatieve stem won terrein. Ik voelde me slecht; een ‘rotpartner’, ‘lelijk’ ‘ontevreden’, ‘een slechte moeder’. Van alles. Op een gegeven moment liep ik buiten van mijn praktijk naar kantoor en keek ik naar mijn schoenen: in mijn hoofd hoorde ik de gedachte ‘wat een achterlijke schoenen! Dat ziet er niet uit, je kunt maar beter dood zijn!’ Ik realiseerde mij ineens hoe belachelijk dat klonk. Dat ik maar beter dood kon zijn omdat ik de verkeerde schoenen droeg?! Wat een gekke gedachte eigenlijk. Direct onderzocht ik mijn aura en vond hierin energieën die niet van mij waren. Gelukkig waren ze er pas enkele dagen, maar wat een nare gevoelens brachten deze energieën met zich mee! Ik moest ineens denken aan de persoon met zelfmoorden in de familie en ineens viel een en ander op zijn plek. Ik wist waar deze sombere energieën vandaan kwamen. Ik was ongemerkt geestelijke lading van de energie van deze geesten aan het transformeren..

Door mijn bewustzijn op deze energieën te richten en mijn rituelen uit te voren kon ik de energieën losmaken en mijzelf opschonen! Nu ik het wist kon ik ermee omgaan en starten met de energie en de overledene los te maken.

Zo kun je zien dat het belangrijk is om bewust te blijven en ook is het belangrijk niet te vergeten jezelf te beschermen en schoon te houden!

De onzichtbare krachten en energieën waar wij allen mee verbonden zijn werken soms op mysterieuze wijze!

Comments


|

bottom of page