top of page

De toekomst leren kennen

Alles geschiedt op zijn eigen tijd, soms mag je een toekomstig feit niet weten omdat het anders je keuzes te veel kan beïnvloeden en je af kan houden van bepaalde elementen op je levensreis. De zielsexpressie vind in het hier en nu plaats. Terwijl je uit eten bent met een vriend of vriendin. Terwijl je hard aan het werk bent of buiten aan het wandelen bent. Wanneer je plannen maakt voor de toekomst is dat prima, echter vooraf alles weten zou kunnen voorkomen dat je het leven leeft!

De meesten van ons willen nu het hele plaatje weten! Je spirituele stem werkt voor het grootste deel niet op die manier. Zoals eerder gezegd, krijg je af en toe een indruk van de toekomst, maar beschouw het als een geschenk en zoek niet voortdurend naar dat niveau van informatie. Het leven zal je stap voor stap in het heden naar je bestemming leiden. Je denkt misschien dat je aan de volgende geweldige uitvinding moet werken, terwijl je innerlijke stem je alleen maar zegt dat je moet ontspannen en van het weer moet genieten.

Het is geweldig om de tijd te nemen om regelmatig te dromen en je ultieme leven voor te stellen, maar als het op het ondernemen van actie aankomt, kun je het beste aan je innerlijke zelf vragen: ‘Wat moet ik “nu” doen?

Soms vragen mensen mij iets te vertellen over de toekomst. Ik ben daar voorzichtig in. Ik probeer altijd aan te geven dat de toekomst iets is dat zich ontvouwd. Indrukken zijn momentopnames en de conclusies die ik of anderen eraan verbinden kunnen fout zijn. Bovendien hebben we allemaal invloed door de keuzes die we maken. Als een paragnost je verteld dat je op het strand in Scheveningen je nieuwe partner zal ontmoeten en jij besluit om naar Zuid Afrika te verhuizen, komt die voorspelling niet uit! Dat wil echter niet zeggen dat je geen partner zal ontmoeten! Daarnaast weten we soms niet waarom je soms wel en soms niet iets mag weten over de toekomst, en hoe de toekomst wijzigt. We weten alleen dat het gebeurt!

Beoordeel de keuzes die je (voor de toekomst) wil maken op gevoelens van ‘opname’ of ‘afname’. Wanneer voel je je energie omhoog gaan (opnemen) en wanneer voel je deze afnemen?

Het zal je verbazen hoe snel deze kleine stapjes je naar je bestemming leiden. Ruimte en rust zijn net zo belangrijk als werk, hoewel het normaal is dat we streng voor onszelf zijn als we niet ‘productief zijn’ Dat zijn we zo gewend!

Als je een gevoelsmens bent, zal je waarschijnlijk ‘onderbuikgevoelens’ krijgen, of gewoonweg een intuïtief gevoel van wat te doen. Als je een sterk mentaal vermogen hebt, ‘weet’ je het misschien wel. Sommige visuele ingestelde mensen zien misschien daadwerkelijk een beeld in hun geestesoog; weer anderen zullen een stilte horen. Of ze horen een zachte stem. Dit is jouw energietaal – jij bent de enige die deze taal begrijpt, en je zou vertrouwen mogen hebben in je keuzes, ook al begrijpen anderen ze misschien niet.

In eerste instantie is het normaal om de boodschappen in twijfel te trekken. Maak je geen zorgen, zoals ik al zei, het taalgebruik is subtiel. Het goede nieuws is dat je in de loop van de tijd een goed idee krijgt van wanneer je een boodschap uit het leven waarneemt, en wanneer de ‘boodschap’ slechts een willekeurige gedachte is of misschien een emotionele trigger uit je verleden.

Elke keer dat je jezelf vertrouwt en handelt op basis van de informatie die je ontvangt, zal je merken dat de boodschap sterker, luider en duidelijker wordt. Een sprong in het diepe is de eerste stap, en de tweede, en de derde. Soms heb je het mis. Het is in orde. Dat is hoe jij leert te luisteren: door wat risico’s te nemen en onderweg een paar fouten te maken.

Je dagelijkse contact met je spirituele zelf, zuivert je innerlijke wereld, zodat spirituele energie kan stromen. Ik kan het belang van dagelijkse spirituele oefening niet genoeg benadrukken. Je kunt elk boek op de spirituele boekenplank lezen en uiteindelijk een wandelende bibliotheek worden, maar het dagelijks verzorgen van je spirituele kern is noodzakelijk om een ​​grotere stroom van leven en energie te ervaren.

Vertrouwen op hoe jij het leven waarneemt, is heel belangrijk. Je hebt je eigen natuurlijke manier! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de tijd te nemen om je ervan bewust te worden hoe het leven jou keer op keer aanwijzingen geeft ‘hoe’ op jouw flow te leven!

Comentarios


|

bottom of page