top of page
file.jpg.png

Workshop Flitsen

Knop
MERKEN 1.png
merken2.png

Workshop Flitsen

In deze workshop leer je alles over Flitsen. Hoe je alles uit deze  techniek kan halen! De kracht van jouw energie en gedachten kun je leren inzetten om een leven te leiden wat bij jou past. Jij bent uniek!

Je leert hoe je jouw kracht het beste kan inzetten, op welke manier je je doelen het beste kunt kiezen en formuleren. 

Alsook 11 krachtige technieken om de krachtigste energie te genereren!

Workshop Flitsen

In deze workshop leer je hoe je een al lang bestaand gezondheidsprobleem aan te pakken, een nieuwe carrière te starten of je relaties liefdevoller te maken!

Financiële vragen kunnen worden getransformeerd doordat je de gedachten en problemen op een diep niveau aanpakt!

Je kunt de stappen zetten om je ware doel in je leven vinden en jouw kracht aan leren spreken om ieder deel van je leven te verlichten of zelfs te genezen!

In de workshop doe je dit, en meer samen met gelijkgestemden!

Wat je leert tijdens de workshop.

We starten met een workshop van 3 uur! Hierin ontdek je alle essentiële technieken die je nodig hebt om het Flitsen onder de knie te krijgen.  Flitsen is een hulpmiddel die je kunt gebruiken om te leren focussen en je doelen te manifesteren. In de workshop leer je over de inhoud achter de app. Wetenschap komt samen met eeuwenoude kennis! 

  1. Jij wordt een instructiegever van je eigen energie! Je leert hoe je energie die instructies te geven waardoor jouw energie stroomt en krachtig haar werk kan doen!

  2. Je zult ontdekken hoe je een betere ontvanger kunt worden van energie van anderen, hoe je op de juiste manier kunt reageren.

  3. Je zult ontdekken hoe je om kunt gaan met negatieve energie – of die nu van jezelf is of die van de mensen om je heen – en je leert hoe je positieve verbindingen kunt leggen, zelfs met mensen die je lastig vindt.

  4. Je leert hoe je kunt stoppen met het onbedoeld saboteren van je diepste verlangens.

  5. Je oefent met het verbeteren van al je relaties door de kracht van jouw energie.

  6. Je zult zelf de transformerende staat van eenheid ervaren door middel van de groepsresonantie! Dit lijkt op een meditatieve staat van zijn die je na jaren oefenen kunt bereiken, door gebruik te maken van de flitsapp en regelmatig te oefenen met het zenden en ontvangen van energie, hoef je voor dit eenheidsbewustzijn geen jaren te mediteren! Je start direct door in te tappen op de energiestroom!

Na deze Workshop kun je met mensen uit je groep samenkomen zowel online als -indien gewenst-  live! 

|

bottom of page