top of page
Kopie van tessa1 (6).png

Energie is helend!

Jij kunt jouw eigen leven en energie beïnvloeden! Door intern je staat van bewustzijn te veranderen, beïnvloed je jouw externe werkelijkheid! In mijn energie healings toon ik je hoe je dat kunt doen.

MERKEN 1.png
Knop
MERKEN 1.png
merken2.png

Energie kan je helpen!

Wil jij ook meer rust in je leven? Wil je af van de spanning, angsten en of stress die je voelt?! Dan is er nu een oplossing waardoor je eindelijk meer rust kunt voelen in uw lichaam!

Je wordt sterker en geaarder en kunt meer aan! Ervaar het zelf! Vanaf juni 2024 organiseer ik iedere maand Groepshealings!

Het eerste Healing event is op 23 juni 2024!

Het duurt van 14.00 - 16.30

Locatie: 't Louwtje 7 te 's-Gravenzande

Boek hier jouw plaats!

Wil je graag een energie bijeenkomst bijwonen? Deze plan je gemakkelijk in door rechts in de agenda jouw afspraak type te kiezen en een plekje te vinden!

Energie Healing is beschikbaar voor iedereen! Wanneer je geen geld hebt om een plek te boeken neem dan contact op via info@tessavanrossen.nl. Dan overleggen we wat te doen!

Als je je niet lekker voelt

Je voelt je uit balans

Je kunt je niet goed afsluiten.

Je hebt fysieke klachten

Ons wezen bestaat uit licht en informatie over hoe dat licht wordt vorm gegeven. Soms ontstaat er disbalans. Dan is een energie healing iets voor jou! Wanneer je bijvoorbeeld

  • je niet lekker voelt

  • je niet goed kunt afsluiten

  • fysieke klachten ervaart of

  • emotionele en mentale klachten ervaart

Tijdens energie healings kun je jezelf resetten en energie ontvangen die jou helpt meer in balans te komen. Je kunt je klachten verminderen en je krachtiger gaan voelen!

Mensen moeten veel doen en presteren en van de stress die dit met zich meebrengt krijgen zij vaak klachten. Zowel lichamelijke als fysieke (spannings-)klachten.

Ik help mensen zichzelf sterker te maken en ik toon je hoe je dit kunt doen! 

 

Tijdens de bijeenkomst leer ik je energie te transformeren, van negatief naar neutraal of positief!

Ik behandel mensen in groepen. Ik verbindt mensen met hun hogere bewustzijn, en vraagt daarbij gidsen en andere lichtwezens om hulp. Er ontstaat zo een krachtig helend energieveld. Wanneer de verbinding tot stand is gebracht help ik mensen schadelijke invloeden en stressklachten uit het lichaam te verwijderen. Gedurende dit proces toon ik mensen hoe ze zich kunnen aarden en hoe zij hun aura kunnen reinigen en beschermen.

Energie is informatie!

We hebben allemaal wel eens dat we aan iemand denken en net op dat moment gaat de telefoon. Of je komt een kamer binnen en je voelt een sfeer? Wat is dat? Overgevoeligheid? Of lees je op een andere manier informatie?

 Het is allemaal informatieoverdracht. En informatie is energie.

Onze emoties en gedachten zijn energie in beweging. Ons lichaam genereert energie en zet deze ook in beweging.  Je lichaam produceert informatie en ontvangt informatie.

We zijn continue in uitwisseling met elkaar.

Onderzoek wijst uit dat wij niet alleen onze hersengolven op elkaar afstemmen, we resoneren energetisch met elkaar.

 

Radiogolven, de informatie van het internet gaat door een kabel. Via allerlei codes zien we beeld en geluid. Onze hersenen werken hetzelfde. We ontvangen en zenden continue informatie... En als dat goed gaat is er balans.

Gaat dat minder goed is er disbalans of zelfs een blokkade. En een blokkade geeft klachten.

Wij kunnen energie uitwisseling bewust  gebruiken om onszelf en anderen te helpen. Door onszelf af te stemmen.  Door met elkaar een energie uit te wisselen die helend is.

Energieoverdracht bestaat. Als paragnost kan ik informatie voelen en zien over jou.

Energie geneest!

Energie geneest en dat is gelukkig wetenschappelijk aangetoond. En wij zijn (instructie)gevers en ontvangers van energie.

Samen kunnen we energie geven en ontvangen. We kunnen samen een helende energiestroom maken en die rond laten zoemen totdat iedereen erdoor wordt geraakt.

Die energie is voelbaar. Het is als een tinteling die door je heen gaat. Een trilling. Het kan je een warm of koud gevoel geven afhankelijk van wat je nodig hebt. Het is helpend en helend. En ondersteunt je in je proces.

Energie wil stromen

Wanneer energie niet kan stromen vormt het een blokkade. Dit kan klachten geven. Om klachten te voorkomen is het belangrijk dat energie stroomt! Ieder mens heeft het vermogen om energie te ontvangen en te sturen. Alleen de een heeft er meer aanleg voor dan de ander.

Oorzaken

Veel mensen ervaren stress in hun leven. Hun relaties zijn stressvol, het werk, familiecontacten, oordelen van anderen spelen hen parten of ze voelen zich onzeker, angstig of hebben last van hun negatieve gedachten. Soms is er ook invloed vanuit het familiesysteem welke zorgt voor klachten. Wanneer mensen te veel stress ervaren kan hun energie vast gaan zitten er ontstaan dan klachten zoals: gewrichtsklachten, buikklachten, allergieën, angsten etc.

foto website 3.png

Leef een geïnspireerd leven!

Wil jij meer invloed op jouw levensloop! Op mijn website deel ik blogs en quotes om jou hierin te inspireren! 

Inspirerende blogs!

|

bottom of page