top of page

Velden schoon, frequentie verhogen = helderziend!

Wanneer je je energievelden; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel zoveel mogelijk opschoont gaat je frequentie omhoog! En wanneer je frequentie omhoog gaat, zeg maar de trilling van je energie, krijg je toegang tot heldere vermogens! Traumaverwerking, opstellingen, homeopathie en alle andere methoden kunnen je helpen je velden schoon te poetsen! Je bewustzijn vergroot dan evenals je toegang tot je intuïtieve vermogens! Leuk toch!

Al jaren probeer ik, onder andere door op te ruimen in de energievelden van mensen, het menselijke vermogen tot (emotionele) genezing aan te zetten. En deels lukt dat. Mensen ervaren minder angst, voelen zich sterker en zelfverzekerder.

Ook zakelijk zie ik dat mensen na het schoonmaken van hun energievelden hun doelen bereiken, vrijer leven en meer bereiken! Fantastisch. Alleen zou ik willen dat wij mensen nóg meer kunnen. Alle technieken leiden uiteindelijk tot één kern en dat is het zelf genezend vermogen van de mens zelf. Er bestaat geen methode op aarde die niet het zelf genezend vermogen van de mens zelf gebruikt. Denk maar aan een wond die gehecht wordt. De dokter helpt. Hecht de wond. Alleen jouw eigen lichaam heelt de huid en maakt de wond echt dicht. Het herstel na een operatie, therapie of training geschiedt altijd van binnenuit!

Negativiteit heeft invloed op je gestel en op je energiesysteem. Het is daarom juist belangrijk om aandacht te besteden aan: hoe laadt je op, waar wordt je blij van?

Kom je in de natuur? Wandel je wel eens op blote voeten over het strand, over gras? Wat doe je aan beweging? Wat eet en drink je? Heb je fijne mensen in je omgeving die samen met jou energie genereren in plaats van op te slokken door te focussen op de angst?

Liefde, compassie, verdraagzaamheid, tolerantie, saamhorigheid, dankbaarheid. Dat zijn fijne woorden met fijne frequenties. Schrijf ze op briefjes en stop ze in je kussen en je slaapt beter en wordt uitgeruster wakker.

Of hou een positief dagboekje bij waarin je noteert wat er iedere dag allemaal goed is gegaan. En lees dat door op een dag dat je je niet zo fijn voelt! Je kunt je frequentie beïnvloeden!

Wanneer je geen angst meer hebt en je je frequentie verder kan verhogen verandert letterlijk je DNA en kun je communiceren zonder dat je een telefoon nodig hebt. (telepathisch). Hoe mooi zou dat zijn!

Wetenschappers zijn al heel lang bezig om ons potentieel te ontsluiten. Wat zij onlangs onderzocht hebben (en wetenschappelijk hebben aangetoond) is dat ze mensen kunnen behandelen met bepaalde frequenties waardoor vermogens zoals helderziendheid ontstaan bij mensen die dat voorheen nooit hadden. Dit soort onderzoeken maken me blij en bevestigen wat ik in de kern voel en weet. We hebben zoveel meer in ons dan we weten. Er is een potentieel in ons dat nu slapend is. We kunnen het echter wekken!

Wanneer je je energieveld schoonmaakt door bijvoorbeeld trauma’s en pijn te verwerken krijg je dus meer toegang tot je paranormale vermogens.

Hoe je dat doet? Alle wegen (methoden) om je vermogens te ontsluiten leiden naar de mens zelf! Daarom zal ik ook niet zeggen welke techniek je wel of niet moet gebruiken. Namelijk: Als hij voor jou werkt past de techniek kennelijk bij jouw bewustzijn. Heeft deze dus het gewenste effect, ga er dan mee door! Dat waar je in gelooft wordt je werkelijkheid en er IS geen andere werkelijkheid dan die waar jij in gelooft.

Praktisch gezien zou ik dus zeggen: verwerk de dingen die je belemmeren, ontdek jouw eigen positieve flow, zoek mensen op die je inspireren, die je frequentie omhoog brengen, je blijer maken! Dan maak je de wereld voor jezelf een fijnere plek, je vergroot je frequentie en je heldere vermogens!

2 weergaven

Comments


|

bottom of page