top of page

Rukjes aan je hart

Je hart volgen op aarde is soms knap ingewikkeld. Het kan indruisen tegen alles waarvan je denkt dat het nodig en goed is. Het kan zelfs indruisen tegen alles waar je je hele leven voor hebt gewerkt.

Het voelt als een klein rukje aan je hart. Het beweegt je naar deze of een ander kant.

Zoals nu terwijl ik dit schrijf krijg ik een verlangen bijvoorbeeld om iets op te zoeken over een dokter die een bijna dood ervaring heeft gehad. Deze dokter heeft een voor mij prettige energie. En heeft voor mij kennelijk een boodschap die ik nog moet vinden. Ik ‘voel’ aan ‘dat verlangen/rukje aan mijn hart’ dat het zinvol is om iets op te zoeken over hem. Je kunt het een intuïtieve ingeving noemen, of een boodschap van boven. Ik noem het een ‘rukje aan mijn hart’.

Door te luisteren naar deze ingeving brengt het mij iets moois, een stukje kennis, inspiratie of een nieuwe ingeving welke me weer verder brengt op mijn pad.

Het volgen van je ingevingen en de rukjes aan je hart is daarom erg belangrijk. Het brengt een flow in je leven. De levensenergie stroomt!

Wanneer je te druk bent om die rukjes te voelen belandt je vaak in een wat donkerder gevoel. Het voelt wat geïsoleerder, stiller, minder leuk, minder vrolijk en fijn.

Je bent er wel maar leeft niet het volledige leven zoals het bedoelt is. Je ‘mist’ dan iets. Je mist de flow en de connectie met boven.

De rukjes aan je hart geven je aanwijzingen en informatie, houden je in een flow, geven je richting, zingeving en diepgang.

Luister naar die ingevingen, zorg ervoor dat je tijd en energie hebt om ze te voelen en te volgen. Het maakt je leven een opwindend avontuur!

Комментарии


|

bottom of page