top of page

Onze eigen route naar balans

Hoe kun je anderen zo goed mogelijk helpen? Iedere techniek, zo werd me vandaag geopenbaard, draagt iets bij aan de cliënt. Afhankelijk van diens bewustzijn en frequentie is er een techniek beschikbaar van anderen of van mij. En het enige wat we feitelijk doen is de mens herenigen met zijn eigen kern, de drie eenheid: Lichaam, geest en ziel.

Wanneer er verstoringen in de verbinding zijn ontstaan zoals trauma’s, pijnen, ziekten, levenservaringen, gedachten, overtuigingen of ongewenste gedragingen, zie ik dat niet als gestoord of verstoord. Zelfs niet als ziek. Het zijn pogingen van ons lichaam, onze geest en onze ziel om een balans te herstellen. Om ergens uiting aan te geven. Om gestagneerde energie weer te doen laten stromen. Om zichtbaar te maken waar de balans is verstoord, in een poging de verbinding te herstellen.

Er is een intrinsiek streven naar balans. We willen in contact zijn, in verbinding zijn. Met onszelf en alles in en om ons heen. Wanneer we in verbinding kunnen zijn, zijn we één met een groter bewustzijn.

Wanneer iemand ziek is en gelooft dat een kuur hem zal helpen, doet dat het ook. Gelooft die persoon in kruiden, yoga, lichaamsbeweging, homeopathie, gebedsgenezing, hypnotherapie of welke andere techniek dan ook, dan zal dit bijdragen aan het herstellen van de balans bij die persoon. We hebben zo allemaal ons eigen bewustzijn en onze eigen route naar balans. (Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden). Uiteindelijk zie ik mijzelf hierin als een richtingaanwijzer op iemands weg.

Het werk, de inzichten en ook de oplossingen liggen in ieder mens zelf verscholen. We hoeven die alleen maar bloot te leggen.

De mens zelf geneest vervolgens, geheel zichzelf… …omdat wordt bloot gelegd wat er diep van binnen al was!

1 weergave

Comments


|

bottom of page