top of page

Ik schreeuwde!

Afgelopen week deden we individuele opstellingen. Samen met drie fantastische collega’s maakten wij contact met de energie van familiesystemen.


Wat er volgde was krachtig en verbazingwekkend tegelijkertijd.


Tijdens een van de opstellingen zat de energie in het systeem erg vast. Er leek weinig beweging mogelijk. Mijn intuïtie is dan mijn grootste goed. Ik voel wat er mag gebeuren, krijg aanwijzingen van mijn gidsen en volg deze instant. Ik pakte mijn sjamanen drum en begon te trommelen. Langzaam zwollen er klanken op in mijn keel en in een soort huil-schreeuw-zing modus begon niet alleen ik, maar ook het systeem te bewegen.


Bevrijdend, intens en diepgaand. Ik ben er stil van.


De cliënte die deze sjamanistische opstelling ontving was dapper om zich zo kwetsbaar op te stellen dat de opstelling diepgaand kon zijn en veranderingen kon aanbrengen die zij de rest van haar leven kan voelen. Heling op een dergelijk niveau is afhankelijk van de energie van het systeem, het vermogen van de ontvangende persoon om zich open te stellen en onze vaardigheden als opsteller.


Open betekent hierin niet ‘gelovig’. Je kunt als sceptisch persoon ook heel veel ontvangen wanneer je open staat voor de mogelijkheid dat er iets moois kán gebeuren.


Opstellingen -zelfs de sjamanistische- vergen geen geloof, het vraagt slechts van jou dat je je open stelt voor wat mogelijk is, zelfs al weet je niet wat je kunt verwachten.


Wanneer we ons kunnen open stellen en verwonderen als een kind, gebeuren er vaak de mooiste dingen!


Tijdens de healing events vinden ook bijzondere dingen plaats! Zo kun je energie voelen stromen, kun je merken dat je ontspant, je pijn verminderd of verdwijnt, je kunt emotioneel worden of wezens voelen die jou helpen de andere wereld te kunnen voelen! Hoe mooi!


Wil je dat ook ervaren meldt je dan aan via de agenda!


14 weergaven

Comments


|

bottom of page