top of page

De onderstroom

Heb je het gevoel dat er steeds zaken niet lekker lopen in je leven. Relaties verlopen moeizaam, je zet jezelf constant op de laatste plaats, er komen steeds conflicten, en op de een of andere manier kun je je draai niet vinden ondanks dat je aan jezelf gewerkt hebt!

Het kan lastig zijn om woorden te geven aan je gevoel van onrust, redenen voor gebrek aan voorspoed, zelf sabotage of het weg vloeien van je energie. Vaak gaat het om hardnekkige patronen! 

We noemen dit ook wel de onderstroom. Je voelt het, het is duidelijk aanwezig maar je kunt er vaak net niet je vinger opleggen. Vaak heeft dit te maken met het systeem waarin je zit. Dit kan een organisatie-, familie- of persoonlijk systeem zijn. Middels opstellingen leggen we de onderstroom bloot en ontstaat er inzicht en de mogelijkheid om de onderstroom in beweging te zetten richting een oplossing.

Wonderbaarlijke resultaten vinden plaats. Vanuit het inzicht ben je zelf in staat bepaalde dingen anders te doen of doordat het tij gekeerd is veranderen dingen in jouw omgeving als vanzelf. De patronen zijn doorbroken of worden verzacht!

Een maal per maand organiseer ik een groepsopstellingen middag.

Sommige mensen lijkt het ongemakkelijk om zich in een groep te begeven, ik hanteer echter kleine groepjes en de mensen die komen ‘lijken als vanzelf’ soortgelijke thema’s uit te werken, zodat je in wisselwerking nog meer effect hebt van de middag!

Daag jezelf uit en doe een keer mee! Je kunt meedoen als representant of als opsteller. Als representant kijk en doe je mee en stap je in verschillende rollen (die magischer wijs vaak iets met je eigen proces te maken hebben!). Als opsteller stel je zelf een vraag en wordt door de opstelling inzicht gegeven in jouw vraag en bewogen richting oplossingen! Kijk in de agenda voor de eerste mogelijkheid!

Komentarze


|

bottom of page