top of page

Corona en keuzevrijheid

De meeste mensen zijn de Corona maatregelen zat en vragen zich af waar het allemaal goed voor is. Er zijn veel twijfels over de haastig ontwikkelde vaccinaties.

Tot op heden heb ik mijn mening niet uitgesproken. Ik ben geen voorstander van tegenkracht, ik geloof hier niet in. Ik geloof dat energie wenst te stromen en door ergens ‘tegen’ te zijn stroomt hij niet maar zet je hem vast. Wanneer je voorstander bent van iets stroomt energie die richting op. Vóór gezondheid bijvoorbeeld. Of vóór vrijheid van meningsuiting.

Keuzevrijheid zie ik als een van de belangrijkste vrijheden die wij als mens ter beschikking hebben. Keuzevrijheid is ook in spirituele omgevingen erg belangrijk. Een gids of geest mag niet knoeien met jouw keuzevrijheid. Er wordt jou vanuit de kosmos niet geboden ‘doe dit! of ‘doe dat!’. Je hebt als mens altijd de keuze om een eigen koers te volgen en je eigen keuzes te maken. Zelfs wanneer ze nadelig zijn voor jou.

Dit is ook ons grondwettelijk recht zo kunnen wij zelf kiezen om maatregelen te volgen of niet, om ons te laten vaccineren of niet. Ondanks Corona heb je keuzevrijheid! Ik vraag mensen ook hierin hun eigen gevoel te volgen.

Informeer goed voordat je kiest wat de gevolgen (kunnen) zijn en laat je niet tegen je gevoel in overhalen om iets te doen waar je niet achterstaat. Dat geldt normaal gesproken al, maar nu zeker.

Het volgen van je gevoel is juist in deze tijden enorm belangrijk! Probeer met jezelf in gesprek te gaan en luister naar je innerlijke stem!

Comments


|

bottom of page