top of page

Aanmelden als energie ontvanger

Knop
MERKEN 1.png
merken2.png

Wil jij energie ontvangen?

Wanneer je hulp nodig hebt of je minderjarige kind hulp nodig heeft, kun je je op deze pagina aanmelden.

Mensen die zich aanmelden kampen bijvoorbeeld met ziekte of tegenslag.

Door energie van alle flitsers te ontvangen kan je jouw herstel bevorderen! Mensen die de app gebruiken zien jouw foto die wordt automatisch getoond tijdens het flitsen op hun individuele wensen.

Doordat jij meegenomen wordt als ontvanger in hun positieve focus, alsmede door het automatische biologische mechanisme zenden zij jou positieve energie!

 

Je kunt alleen iemand anders aanmelden met nadrukkelijke schriftelijke toestemming van die persoon zelf, alle betrokken en bevoegde ouders, voogden  of verzorgers en alleen in die gevallen wanneer je energie wilt vragen voor iemand die doordat hij of zij in coma ligt of beperkingen heeft, waardoor deze zichzelf niet kán aanmelden. 

Wij plaatsen jou of degene die jij aanmeldt (met schriftelijke toestemming natuurlijk!) in onze doelenschermen. Wanneer jij wordt getoond aan onze gevers kunnen we niet zeggen. Dit hangt af van de hoeveelheid mensen die zich aanmelden. Alle gebruikers van de app worden uitgenodigd om energie aan jou te zenden! En de energie heeft zijn eigen positieve werking, daar vertrouwen we op. We stellen de energie ter beschikking en laten de uitkomst los, zodat jij en jouw systeem kan ontvangen wat nodig en mogelijk is!​

 

Om je aan te melden kun je rechtstreeks in de app je doel en een foto uploaden. Of je kunt hieronder een formulier in vullen en een foto in sturen.  Tessa kiest uit alle aanmeldingen welke aanvragen in welke periode getoond kunnen worden. Wanneer je een foto inzend, zorg er dan voor dat het een 'algemene' prettig ogende foto is, het leed of de nood hoeft niet zichtbaar te zijn op de foto om energie te kunnen ontvangen. Zorg voor een foto waarop je gezicht en je ogen goed te zien zijn!

Zo werkt energie ontvangen

Verzoek energie ontvanger 

Je kunt het onderstaande formulier invullen om je behoefte of de nood waarin je verkeerd kort te beschrijven. Wat zou je willen bereiken? Je kunt je persoonlijke gegevens en een foto uploaden. Tessa neemt je vraag in behandeling en plaatst jou indien mogelijk, als ontvanger in de Flits app voor een nader te bepalen periode.

Foto uploaden

Dank je wel voor je aanvraag!

LET OP!! Lees dit ook!

Deze aanvraag  of deelnemen aan de Flits app als ontvanger is geen alternatief voor reguliere (medische of psychologische of andersoortige hulp) het dient slechts ter ondersteuning van je zelfgenezende vermogen en ter educatie. Jij bent de actieve ontvanger. Je kiest ten alle tijde zèlf wat je wenst te ontvangen.

 

Je kunt je ten alle tijden afmelden als ontvanger voor de flits app. Je zult dan binnen twee weken van de Flits app worden verwijderd. Jij bepaalt zelf welke gegevens jij wilt geven.

Geef geen informatie die niet door anderen gelezen mag worden!

Lees ook ook onze algemene voorwaarden en onze disclaimer.

|

bottom of page