top of page

Wat je uitzend krijg je terug!

Onze gedachten en emoties zijn instructiegevers aan universele energie die in en om ons heen aanwezig is. Ons bewustzijn kan ervoor zorgen dat we onze gedachten en emoties positief kunnen gebruiken..


Hoe krachtig energie is blijkt uit het feit dat je voelt of iemand je mag of niet.  Of in een ander voorbeeld: je voelt of iemand de waarheid vertelt of niet.  Wanneer iemand het ene zegt maar het andere bedoelt; het is de vibratie, intentie en het gevoel dat als waarheid wordt gevoeld.


Het onderbewustzijn

Ons onderbewustzijn heeft veel invloed op onze gedachten en emoties. Wij zijn geprogrammeerd door onze levenservaringen en onze programmering maakt veelal de dienst uit in ons leven. Ook al denken we van niet!


Wanneer we een bewuste gedachte hebben of proberen deze te sturen kan het zijn dat ons onderbewuste de boel verstoort.  Een volledige resonantie met onze bedoelingen wordt dan voorkomen. Een duidelijke bewuste intentie hebben is prachtig, de onderbewuste geest kan echter zijn eigen frequentie hebben die tegengesteld is aan wat jouw bewuste geest zou wensen! Wanneer je iets wenst maar onbewust denk je dat jij het niet verdient, of dat jou niks lukt… verstoort dat jouw bewuste intentie en daarmede jouw bewuste intentie, frequentie en scheppingskracht!


Wanneer we de intentie gebruiken om verandering in ons leven te creëren, is het essentieel om kennis te hebben van jouw onderbewustzijn. Weten wat je programmering is, helpt. Wanneer je namelijk ook onbewuste overtuigingen en levenservaringen bewust kan maken, verliezen ze hun invloed!


Je kunt je denken en emoties ook inzetten ten behoeve van anderen. Je kunt positieve energie naar iemand sturen. Bidden kan een manier zijn om dat te doen, maar ook kun je mediteren op iemands gezondheid of die van jezelf. Of gewoonweg bewust energie zenden. Er bestaan hier veel methoden voor echter de eenvoudigste is gewoonweg aan iemand denken.


Het werkt! En het werkt niet alleen helend en helpend, voor de persoon aan wie je je energie stuurt. Het is ook heilzaam voor jouzelf!


Wat je uitzend krijg je terug!

Er bestaat een oude heksenwijsheid. Die zegt: wat je uitzend krijg je terug.


Soms zelfs in drievoud! Onderzoek wijst uit dat je, je beter voelt wanneer je geeft . Depressieve gevoelens verminderen of verdwijnen en ook letterlijk fysieke klachten verminderen of verdwijnen!  Alle deelnemers die tijdens experimenten goede bedoelingen stuurden, meldden een positieve verandering in hun eigen persoonlijke leven.


Een gerichte liefdevolle gedachte zet zich in drievoud voort!

21 weergaven

Comments


|

bottom of page