top of page

Energie geven is een biologisch mechanisme!

Mensen kunnen elkaar energie geven; Dat helpt!


Wij mensen hebben een bijzonder biologisch mechanisme. Waarbij we onbewust kunnen detecteren wanneer iemand in nood verkeerd!


Wetenschappers komen met steeds meer bewijzen voor het feit dat onze werkelijkheid niet slechts een mechanische geoliede machine is. We zijn allemaal energetisch verbonden met elkaar. Hoe we verbonden zijn weten we niet exact al hebben verschillende wetenschappers meerdere mooie hypothesen hierover, zoals je kunt lezen in de wetenschappelijke onderbouwing.


Wat wij wel weten is dat energiegenezing een natuurlijk systeem is, een systeem waar iedereen toegang toe heeft! Werken met energie is niet slechts voorbehouden aan enkele helers of paranormaal begaafde mensen. Het is een biologisch mechanisme dat iedereen bezit en iedereen kan leren! Net als rekenen kun je er meer of minder aanleg voor hebben, toch kunnen de meeste van ons leren rekenen. Zo is dat ook met energiewerk.

We hebben allen toegang tot een onuitputtelijke energiebron en kunnen de energie zenden en ontvangen!


In een nationaal onderzoek onder Amerikanen (bron: Genezing door Energie, Bengston) bleek dat 40% van hen in hun leven een belangrijke mystieke ervaring had welke hen voorbij tijd en ruimte bracht. Wellicht waren er nog meer mensen met dergelijke ervaringen, maar vonden zij het te lastig dergelijk ervaringen te melden. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn buiten gebaande paden te denken en te doen. Het is vaak makkelijker om 'niet op te vallen' en 'normaal' te zijn. Een van de doelstellingen van Helpz is dan ook het normale spectrum op te rekken. Waardoor onze ervaringen die vallen onder telepathie, waarnemen op afstand en genezing middels energie bijvoorbeeld, tot het 'normale' spectrum gaan behoren!


Wetenschap


Inmiddels zijn er veel wetenschappers die onderzoek doen of hebben gedaan naar verschijnselen zoals genezing door handoplegging, waarnemen op afstand en telepathie. Verschillende onderzoeken wezen uit dat dergelijke fenomenen aantoonbaar bestaan! De onderzoeken voldoen aan alle wetenschappelijke eisen en zijn gereproduceerd door onafhankelijke wetenschappers en laboratoria. Het is dus niet alleen anekdotisch materiaal maar gerandomiseerd onderzoek!

Helpz, helpt!

Stichting Helpz heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek verschillende activiteiten ontwikkelt en ook handige tools om mensen aan te sporen hun eigen energiekracht (, manifestatiekracht en helende vaardigheden) te ontdekken en toe te passen! Lees meer over de Flits app! Of start direct door hieronder op de button te klikken!
Comments


|

bottom of page