top of page

Je liefde delen

Wanneer je met liefde in je hart kunt werken. Is je werk gezegend en de mensen die het werk ontvangen ook.

Zo sprak ik een leraar wiens dochter was overleden… Hij vertelde mij: “De eerste periode na haar dood was ik depressief en kon ik niet meer werken. Nadat ik een tijdlang mijzelf van het leven wilde beroven besloot ik op een bijzondere dag mijn mindset om te draaien. (op deze bijzondere dag had ik een bijna dood ervaring waarin ik mijn dochter ontmoette)Iedere dag dat ik nu lesgeef. Doe ik alsof ik mijn eigen dochter lesgeef. Op die manier krijgen al mijn studenten ‘het beste’ wat ik te geven heb en is mijn dochter levendig en dichtbij me. Mijn liefde,  die ik eerst alleen aan haar gaf, kan ik zo met velen delen.

Wat hij mij leerde was dat wanneer je alles wat je doet uitvoert, alsof je het voor je dierbaren doet, je liefde overbrengt! Zo kun je werken met vreugde of dankbaarheid in je hart. Alsof je je grootste liefde een dienst bewijst. Wanneer je dat wat je doet, de behandeling die je geeft of de productie die je levert voor je allerallerbeste vriend is! Dan biedt je ieder het beste van jezelf!

Comments


|

bottom of page