top of page

Geven is rijkdom

Er is mij vaak verteld dat ik eerst 'rijk' moet zijn om te kunnen geven. Om er voor mensen 'gratis' te zijn zou ik eerst rijk moeten zijn. Mijn ideeën waren volgens deze personen naïef en niet van deze tijd!

Dat zou betekenen dat ik arm geboren ben met niets te geven.  Dat ik pas kan geven als ik gevuld ben. Door wat?

Alsof ik niets te geven heb bij mijn geboorte. Terwijl we als mens heel veel kunnen geven. Alleen al door aanwezig te zijn, te luisteren, onze handen uit de mouwen te steken etc.

Er bestaan vele verschillende vormen van geven! Compassie, tijd en aandacht bijvoorbeeld!

We kunnen door een kleine handeling grote effecten bewerkstelligen.

Wat kun je bijdragen creatief, spiritueel, persoonlijk op vele manieren. Die verbinding is dan multidimensionaal!

Onze manier van kijken in deze tijd is vaak te nauw. Mijn moeders liefde was immens waardevol! Dát is een groots kapitaal!


Die liefde hebben wij allemaal te geven of het nu gevuld is of niet. Of je nou hebt gekregen zoals ik van mijn moeder of niet. We zijn gemaakt van een liefdevolle energie. Het is een onuitputtelijke bron voor iedereen beschikbaar!


Bijdragen aan het grotere geheel is geeft een innerlijke transformatie!

Comments


|

bottom of page