top of page

Flits je mee!

Het flitsen is een van onze tools waarmee we mensen uitnodigen hun manifestatiekracht te ontdekken.

Wij mensen hebben op de een of andere manier het vermogen om de werkelijkheid vorm te geven. Door hard te werken, iets te leren en zelfs door ons ergens op te focussen!

De kracht van onze gedachten, emoties en bewustzijn is immens. Het is de vaak niet aangeboorde potentie van ons mensen.


De kracht die we bezitten benutten we niet altijd, of in ieder geval niet bewust. We strooien vaak onbewuste en automatische gedachten in het rond die zonder dat we dat beseffen onze werkelijkheid mede vormgeven. Alleen al het focussen op wat we wel willen in plaats van op wat we niet willen maakt een groot verschil!


Onze flits app helpt je daarbij!Daarnaast biedt onze flits app je de mogelijkheid om je energie aan andere mensen, mensen in nood te zenden. Door onze gratis Flits app te gebruiken krijg je de gelegenheid onbaatzuchtig te geven en het daardoor jezelf nog beter te laten gaan. Wetenschappers hebben immers aangetoond dat dat wat je geeft inderdaad veelvoudig bij je terugkomt!


Door je te focussen op je doelen, train je jouw geest aandacht te hebben voor het positieve! Deze selectieve aandacht helpt jou de werkelijkheid te creëren die je wenst!

Daarnaast voelen mensen die andere mensen helpen zich ook beter. Er worden belangrijke stofjes aangemaakt in de hersenen wanneer wij andere mensen helpen.

Wij zijn bovendien in staat onbewust en bewust te detecteren wanneer iemand hulp nodig heeft.

Zo kreeg wetenschapper W. Bengston terwijl hij in een fMRI lag dichte enveloppen in zijn handen. Hij wist niet wat er in de envelop zat. In sommige enveloppen zat niets en in andere enveloppen foto's van mensen of dieren in nood. Zij waren bijvoorbeeld ziek. De fMRI toonde aan dat de hersenen van Bengston -wanneer hij enveloppen in handen kreeg van zieke dieren of mensen, in die gebieden actief werden die hij normaal gebruikte wanneer hij mensen behandelde die ziek waren.

Zonder dat hij wist in welke envelop welke afbeelding zat, had zijn systeem dit wel degelijk gedetecteerd en ondernam als automatisch actie!

Dit biologische mechanisme bezitten wij allemaal!


Wanneer wij andere mensen helpen voelen wij ons bovendien gelukkiger en we ervaren meer voldoening!


Flits je mee?!

Comments


|

bottom of page