top of page

Aandacht is als een zaklamp!

Hoe kun je je leven leven met meer positiviteit of blijdschap? Door het leven te leven alsof je een zaklamp op je hoofd hebt!

Wanneer je nare dingen meemaakt of hebt meegemaakt kost dat soms wat meer moeite dan wanneer je alleen maar rozegeur en maneschijn hebt gekregen in je leven. Het kan zo maar gebeuren dat je partner je net voor kerst laat zitten of dat je je been breekt terwijl je uit de auto stapt. Je kunt steeds pech hebben, een vreselijke ziekte krijgen of je gewoon je werk niet leuk vinden! Wat het dan ook is, het vraagt je aandacht! Automatisch richt je dus je zaklamp op die nare dingen.

Logisch dat de rest eromheen dan lijkt weg te vallen…

De kunst is je zaklamp regelmatig over te nemen en zelf te schijnen op wat je wilt zien. De nare dingen zijn nog steeds naar echter het geeft je een veel beter gevoel wanneer je ook de goede dingen die er zijn blijft zien! Je kunt letterlijk je aandacht en je gevoel verplaatsen en jezelf een cadeautje van een fijn gevoel geven! Start vandaag nog! Maak een dagboekje waarin je iedere dag drie positieve dingen opschrijft! Het zien van een schattig vogeltje, het hebben van fijne schoenen of de warmte van een fijn dekentje kunnen gewoon in je dagboekje komen te staan!

Leer je zaklamp over te nemen en gun je zelf een breder perspectief!

1 weergave

Comments


|

bottom of page