top of page

Readings

Een reading is een sessie waarbij ik me concentreer op jouw energie. Ik krijg dan informatie ‘door’. Ik stem mij af op jouw energie, vragen en eventueel meegebrachte foto’s. Ik zie beelden, hoor informatie, ‘weet’ antwoorden en geef deze aan je weer. In een gesprek interpreteren we gezamenlijk de boodschap welke gegeven werd. Een reading is dus een paranormale sessie waarbij de volgende punten aan de orde kunnen komen:

readings.png
  1. Inzicht (Concrete aanwijzingen over je spirituele, emotionele en mentale leven. Informatie over je levensdoel, hoger plan, omgang met je levenservaringen emotioneel en mentaal)

  2. Antwoord op dringende vragen die je hebt (Wél vragen zoals: kun je contact leggen met mijn gehandicapte kind? Kun je contact leggen met mijn man die in een coma ligt?  Waar komen de gedragsproblemen van mijn kind vandaan? Ik voel me zo rot maar weet niet hoe dat komt? etc. Géén vragen als: Wanneer ga ik verhuizen? Wanneer kom ik een nieuwe partner tegen? Wanneer gaat mijn moeder dood?)

  3. ‘Gekend’ worden; ik voel in waar je problemen vandaan komen of welke je zou kunnen aanpakken. Ik benoem wie ben je waar je blokkades en je uitdagingen zitten en wat je ermee zou kunnen doen.

  4. Advies; naar aanleiding van wat ik voel, zie, weet, hoor of op andere wijze doorkrijg adviseer ik je over hoe je om kunt gaan met je uitdagingen en blokkades, wat je zou kunnen doen met je werk, gezin of andere situatie.

Belangrijk om te weten is dat we mogelijkheden, ervaringen en keuzes bespreken. Ik zeg niet wat je móet doen, maar wat je zou kùnnen doen. Jij bent degene altijd die het beste kan aanvoelen wat goed voor je is. Alle adviezen zijn voor jouzelf ter invoeling. Onder alle omstandigheden ben je dus zelf verantwoordelijk voor hoe je met de informatie omgaat.

Wanneer je een reading boekt en bijv. iets wil vragen over een kind of partner -uiteraard met diens toestemming- is het belangrijk om foto’s mee te nemen. Dat kunnen ook foto’s op uw telefoon zijn. Ook bij een telefonische sessie is het belangrijk foto’s van te voren per mail of whats app te verzenden, zodat ik me daarop kan concentreren.

Zakelijk inzicht!
Ben je zelfstandig ondernemer of investeer je in mooie projecten dan is een intuïtieve sessie inzichtgevend! In een sessie kun je vragen stellen als:

  • Met welke partner kan ik het beste samenwerken:

  • Welke richting kan ik het beste op gaan met mijn bedrijf?

  • Met welk project levert mijn investering het meeste rendement op?

 

Mij als paragnost raadplegen kan inzicht geven. Toch heeft dit ook een kanttekening nodig. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie en inzichten. Daar kan geen paragnost tegenop! Een paragnost -ook ikzelf- ziet niet alles en maakt interpretaties. interpretaties zijn foutgevoeliger, Dat is de reden dat ik vaak puur weergeef wat ik doorkrijg zodat ze zelf zo veel mogelijk kunt ‘mee -interpreteren’. Wanneer ik iets niet zie of voel kan ik soms geen antwoord geven op de vragen die je stelt.

Afhankelijk van je eigen openheid, en datgene wat ‘boven’ wenst en kan doorgeven worden er antwoorden gegeven.

Soms heb je een bevestiging nodig van je eigen inzichten. Dan is het wellicht goed een paragnost te raadplegen. In jou zitten de antwoorden en het gevoel welke richting kan geven aan je leven! Ik toon je graag de weg daar naar toe!

Ik werk helaas niet met overleden personen.

Meer toelichting op een reading, de werkwijze en meer informatie vind je hier of kun je lezen in de columns! Ook kun je onderstaande animatie bekijken.

Praktisch

Bij iedere afspraak of aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een ondertekende behandelovereenkomst mee te nemen: Deze kunt u downloaden onderaan deze pagina.

Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u onder aan de pagina downloaden.

Alle sessies zijn voor jezelf ter invoeling en worden aangegaan op je eigen verzoek. Tessa claimt geen genezingen, noch stelt Tessa geen diagnoses en is daartoe niet bevoegd. Wanneer er sprake is van een psychiatrische achtergrond of problematiek welke de coachings-invalhoek overschrijd kan Tessa geen dienst verlenen. Door middel van haar diensten tracht Tessa het zelfgenezende vermogen van de cliënt te stimuleren waardoor energetische blokkades verminderen en de emotionele, mentale en energetische balans hersteld kan worden.

 

|

bottom of page