top of page

Individuele coaching

In een individueel traject werken we aan de verbinding met jezelf, de mensen en de wereld om je heen. Wanneer je meer inzicht en inspiratie wenst in je leven, je naar je kwaliteiten wilt leven en je verlangens wilt leren kennen stap je in. Je krijgt alle ruimte om jezelf te zijn.

Je kunt kiezen voor de volgende twee vormen van dienstverlening:

Een “enkele” klankbord sessie: Hierin fungeer ik als klankbord aangaande privé levenskwesties of zakelijke vragen: hierbij gaan we in gesprek en kijken we samen naar jouw vragen en doelen vanuit uitwisseling en afstemming. We komen gezamenlijk tot inzichten en focussen ons samen op jouw vraag. Middels een enkele sessie kunnen we ons ook richten op: leren omgaan met paranormale kwaliteiten of hoog sensitiviteit.

individuele coaching.png

Meer informatie

Individuele coaching: Een begeleidingstraject op maat waarbij we ons richten ons op een of meerdere van jouw doelen. Hieronder valt ook traumaverwerking met behulp van onder meer EMDR.

Je kunt hier een afspraak maken. De kosten worden hier ook genoemd.

Een individueel traject is ook behulpzaam voor mensen die hun (eventuele) klachten (angsten, trauma’s en depressies) willen helen en betekenis willen geven.

Wil je van je (emotionele) pijn af? Ben je toe aan het verwerken van verdriet, angst of nare gebeurtenissen? Of ben je op zoek naar een ondersteunend gesprek, klankbord of confronterende spiegel?

Dan kun je bij mij terecht. Ik werk vanuit mijn methode Sentirologie©. Kort samengevat is dat een manier van werken die voelen, coaching, therapeutisch inzicht en helderziendheid combineert.

Verbinding met jezelf en daarmee met de mensen en de wereld om je heen is belangrijk. (Kunnen) Voelen is daarin een belangrijk instrument!

Wanneer je weet wat je voelt;

  • weet je wie je bent,

  • wat je wilt, wat je blij maakt

  • wat belangrijk voor je is,

  • welke behoeften je hebt en hoe je ze kunt uiten en vervullen

  • kun je je richting bepalen

  • je afstemmen op anderen, verdieping in je relaties creëren

  • kun je je verbonden voelen met anderen en ook met de wereld om je heen

  • kun je je ervaringen delen, grenzen stellen, intimiteit beleven

  • ben je weerbaarder tegen leegte, vervreemding en depressie

Je bent uniek, echt uniek en jezelf leren kennen en neerzetten op deze aarde is een van de mooiste ervaringen die je kunt beleven! Sentirologie© is een gevoels- en ervaringsleer die jou vanuit verbinding ondersteunt. We werken vaak volgens een route van ‘inzicht, verwerking en verandering’.

In de sessies maken we verbinding. Vanuit deze verbinding wisselen we informatie uit. Dit doen we niet alleen door met elkaar te praten, we wisselen ook gevoelens en energie uit. Ik ‘voel’ samen met jou wie je bent en waar je staat. (waarbij ik niet alles kan zien vanuit helderziendheid, maar met je in gesprek ga over wat ik als thema’s bij jou ervaar) We kijken samen wat er nodig is. Dan gaan we aan de slag.

Wanneer levenservaringen te veel pijn doen verwerken we de trauma’s. Denk hierbij aan zaken als: ’emotionele pijn, afwijzingen, niet gezien worden, mishandelt of misbruikt worden, ongevallen, verlies van een dierbare of verlies van lichamelijke functies door handicap of ziekte, ervaringen met pesten, verlies van baan of onderneming, etc.’ Ik gebruik daarbij een -niet reguliere- vorm van EMDR en ook andere technieken zoals hypnotherapie.

Inzicht in je gedachten, je (gedrags- en communicatie-) patronen en de invloed van je levenservaringen zijn belangrijk. Je leert jezelf beter kennen, accepteren en ondersteunen. Je maakt ruimte in je hart en in je hoofd en krijgt handvatten om je ervaringen te dragen of te veranderen.

Praktisch

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je deze boeken in haar online agenda.

Bij iedere afspraak of aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een ondertekende behandelovereenkomst mee te nemen: Deze kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Belangrijk om te weten is dat we mogelijkheden, ervaringen en keuzes bespreken. Ik zeg niet wat je móet doen, maar we bespreken samen wat je zou kùnnen doen. Jij bent degene altijd die het beste kan aanvoelen wat goed voor je is. Alles wat we bespreken is voor jouzelf ter invoeling. Onder alle omstandigheden ben je dus zelf verantwoordelijk voor hoe je met de informatie omgaat
Alle sessies zijn voor jezelf ter invoeling en worden aangegaan op je eigen verzoek. Tessa claimt geen genezingen, noch stelt Tessa geen diagnoses en is daartoe niet bevoegd. Wanneer er sprake is van een psychiatrische achtergrond of problematiek welke de coachingsinvalhoek overschrijd kan Tessa geen dienst verlenen. Door middel van haar diensten tracht Tessa het zelfgenezende vermogen van de cliënt te stimuleren waardoor energetische blokkades verminderen en de emotionele, mentale en energetische balans hersteld kan worden.

 

|

bottom of page