Vragen aan een helderziende

Regelmatig krijg ik vragen per mail of persoonlijk van mensen die zelf dingen waarnemen. Soms weten zij niet goed wat ermee te doen? Wanneer weet je wat 'echt' is en wat een 'angst' is. Wanneer is een voorspelling iets wat je naar buiten moet brengen en wanneer hou je het voor jezelf? Kun je mensen waarschuwen, zaken voorkomen, of krijg je dingen door zodat je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Een extra kans als het ware!

Lees meer

"Ik drink te veel"

Deze week ontmoette ik niet één maar twee cliënten die van zichzelf vonden dat ze te veel dronken! Mijn cliënten waren beiden niet verslaafd, het drinkgedrag was niet onbeheersbaar en veroorzaakte geen grote issues.Toch ervoeren ze zelf problemen met hun drinkgedrag. Het was alsof ze zichzelf niet in de hand hadden. Kees was een van deze twee personen. Hoewel het probleem uitwendig onzichtbaar was, ontstonden er in mijn dimensie al snel beelden en indrukken van de situatie. Het leuke van mijn werk is dat wanneer ik me concentreer deze andere dimensie verder open gaat. Alsof ik subtiel van beeld verander en er een tweede verhaallijn boven komt drijven. Ik geef mijn stem een beetje weg, soms lijkt het alsof ik in de wilde weg praat echter de dingen die eruit komen… daarin zit een aanwijzing, een doel. In die richting beginnen we dan verder te praten.

Lees meer

Hoe sluit je jezelf af?

Hoe sluit je je af?
Veel mensen vragen mij. Hoe sluit ik me af? Ze zeggen: Ik pak allerlei prikkels op van de mensen om mij heen. Hun emoties, gevoelens, energie, hoofdpijn en meer! Hoe sluit ik me daarvoor af?
Mijn antwoord verbaasd de mensen vaak. Je kunt je niet volledig af sluiten, dit is wie en hoe jij bent. Wanneer je gevoelig bent en empathisch dan is dit wat je doet! Geen enkel mens kan geheel en afgescheiden bestaan van een ander wezen. we zijn allemaal verbonden!

Lees meer

Hoe wordt ik spiritueel?

Je hoeft niets te doen om spiritueel te worden, je bent het al. Je hoeft het alleen maar toe te laten het er te laten zijn.

Uit eigen ervaring weet ik dat dit zo is. We zijn groter dan de grenzen van ons lichaam. Alle wezens zijn energie en we zijn met elkaar verbonden door een lichtweb.

Wanneer we opgroeien raakt onze verbinding verschemert: minder zicht- en minder voelbaar. Dat wil niet zeggen dat het weg is. Alleen zeker ook tegenwoordig met de continue toegang tot (social) media en allerlei andere prikkels vergeten we vaak diep van binnen te voelen wie en wat we zijn.

Lees meer

levensdoel als sleutel naar geluk

Je doel in je leven vinden!
Mijn cliënten vragen mij vaak wat hun levensdoel is, dit is een grote en belangrijke vraag! Het is bewezen dat mensen die hun levensdoel kennen gelukkiger en energieker zijn en ook minder moeite hebben om hun geld te verdienen met datgene wat zij leuk vinden. het heeft dus niet alleen betrekking op hun "beleving" maar ook op hun fysieke werkelijkheid.

Mijn cliënte Jessica vroeg me deze week wat haar missie was in dit leven. Toen ik mij op haar concentreerde voelde ik tot mijn verbazing als eerste een enorme vermoeidheid over mij heen komen. Toen ik me daarvan losmaakte keek ik om mij heen in haar energie en zag dat zij zich de laatste jaren ad uitgeput. Ze had heel hard gewerkt en had aan haar gezin ook veel energie gegeven. Het resultaat was dat ze nu te moe was om zich met welk levensdoel dan ook bezig te houden! Voorzichtig keek ik verder.

Lees meer

Depressief en angstig?

Voel je, je depressief en angstig? Dit komt helaas vaak voor in onze maatschappij. We worden vaak gedreven door angst om iets wel of niet te doen of wel of niet te zeggen. We werken uit angst niet rond te kunnen komen. We gaan naar een verjaardag omdat we niet af durven te zeggen. We blijven bij een partner uit angst om alleen te izjn etc. Daarnaast kun je soms het gevoel krijgen dat het leven je aanvliegt. Je ervaart paniekaanvallen, flitsen voor je ogen, voelt je trillerig, angstig, somber, lusteloos of depressief. Zeker bij gevoelige mensen komen dit soort gevoelens regelmatig voor!

Dit soort gevoelens zijn duidelijk een signaal van jee ziel. Je ziel communiceert onder andere via je emotie en wanneer je je lusteloos, somber of zelfs depressief voelt, zegt dit iets over het leven wat je leeft.

Je loopt niet op het pad wat je ziel gekozen heeft, of je bewandelt het pad met de verkeerde mensen. Je leeft niet je leven. Niet je ziele leven, maar een leven waarin je te veel dingen doet die niet bij je passen.

Lees meer