top of page

Lighten up!/leven van een medium

Ik heb nooit eerder gezien dat geïnspireerd en geïrriteerd zo dicht bij elkaar konden liggen. Tot nu toe!

De gehele dag ben ik al geïnspireerd. Ik zie allerlei mooie onderwerpen terugkomen in mijn sessies en in mijn hoofd poppen de zinnen al op. Ik wil schrijven! Ik voel dat ik wil delen! De enige uurtjes die ik vandaag beschikbaar had werden echter opgeslokt door vervelende boekhoudkundige klussen…

Het was alsof er veel energie stroom kwam in mijn hoofd, maar waar ik mijn lichaam toe moest zetten waren dagelijks rotklusjes. Ken je dat gevoel?

Ik zie het beeld voor me van een engel die me uitnodigt om mee te gaan vliegen?! ‘Fantastisch, ja dat wil ik!’, denk ik! Maar dan vervolgens moet ik zeggen ‘Nee dank je kom later maar terug.. ik moet werken’

Een beetje hetzelfde gevoel als je wellicht vroeger had: ‘kom je buiten spelen?’ ‘nee sorry ik mag niet van mijn moeder’ Nou zo voelde ik me vandaag… jakkes!

Toch heb ik nu nog 43 minuten over en ik ga mijn best doen om de engel die mij inspireerde, terug te vragen!!

Laatst dacht ik na over wat de Engelsen zeggen. Ze zeggen: ‘Lighten up!’ als ze willen dat je opvrolijkt. Ik vond dat zo’n mooie uitspraak want het is letterlijk wat ik zie wanneer ik mensen spreek. Wanneer ze somber zijn of sombere gedachten hebben zijn ze zwaarder in hun energie. Is hun trillingsniveau lager. En ook kan de kleur van hun aura donkerder zijn.

Wanneer ze iets leuks gaan doen, in beweging komen, hun zinnen verzetten of hun gedachten aanpassen zie ik hen letterlijk verkleuren en oplichten! Hun aura wordt lichter en hun trillingsniveau verhoogt! Hoe leuk is dat!

Dit gebeurde dus zojuist ook bij mij. Door iets te doen wat ik niet zo leuk vind, maar wel moet doen, verzwaart mijn energie. Het is alsof ik dan meer en lager in mijn lijf zit dan ik qua gevoel zou willen.

Ik wil verbinden met boven maar moet functioneren vanuit lager, vanuit de aarde.

Die innerlijke strijd zorgt ervoor dat ik minder positief ga denken. ‘wat is dit stom, het loopt niet, het zit niet mee!’ Waardoor mijn energie donkerder wordt en mijn trillingsniveau lager.

Toen ik mijn zinnen verzette en na mijn taken toch mocht gaan schrijven voelde ik mij met de minuut lichter en vrolijker worden tot ik weer terug ben gekomen op het inspiratieniveau waar ik wilde zitten.

Dat Lighten up! Is voor mij dus een leuke woordspeling omdat het zo precies verteld wat ik waarneem bij de mensen om mij heen maar dus ook bij mijzelf!

Comments


|

bottom of page