top of page
Afbeelding3.png

Energiesessies

Knop
MERKEN 1.png
merken2.png

Energiesessies

Een energiesessie werkt ondersteunend in alle processen en taken waar je voor staat. Heb je een druk leven, voel je je vermoeid, ben je ziek, overbelast of wil je simpelweg blokkades doorbreken.

Wil je diep op alle niveaus ondersteund worden en gewoonweg je doelen bereiken in het leven?

Wat houdt het in?

In allerlei soorten coaching en therapie sessies kun je jezelf leren kennen en helen wat je bewust maakt! Een energiesessie kun je zien als een bypass langs je bewuste geest. Soms weten we niet wat de oorzaak is van een probleem of klacht en wellicht hoef je deze niet altijd te weten om deze te kunnen helen! Het kan helpen, maar is niet altijd noodzakelijk!

Er is zoveel wat we niet weten en wat ons begripsvermogen te boven gaat. We kunnen soms slechts gissen.

Wanneer energie verstoort is geraakt door welke oorzaak dan ook, kunnen we helen en ontstoren! Energiesessies helpen je daarbij.

Afbeelding9.jpg

Wat ontvang je tijdens de energie sessies

Tijdens een energiesessie ontvang je energie. Energie die transformatie ondersteunt op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel niveau! 

Of je nu in een medisch, emotioneel of praktisch traject verwikkelt bent, de universele energie kan jou helpen het beste uit deze zaken te halen. Jouw kracht wordt aangevuld en opgeroepen!

We tappen rechtstreeks in op de bron van ons bestaan en door tijd en ruimte kun je jezelf helen! 

We bestaan op vele lagen en een deel daarvan daarvan zijn voor ons niet te begrijpen. Wat we wel zien en weten is dat heling vaak stap voor stap plaats kan vinden, door energiesessies te herhalen draag je bij aan je gevoel van welzijn. Je laadt jezelf op, klachten verminderen of verdwijnen en je krijgt inzichten in problemen. Ook komen oplossingen als vanzelf op je pad! Energie geven doen we op een nuchtere, hands on wijze! 

Wij doen, jij ontvangt actief en focust jouw gedachten op dat wat jij wilt bereiken. In samenwerking zetten we je op een hoger plan! 

We helpen jou niet te lang te zoeken naar oorzaken die buiten het zicht zijn geraakt! We reiken rechtstreeks tot de kern van blokkades! In onze energiesessies bieden we de juiste frequentie aan om te helen wat jou belemmerd. Jouw eigen kracht wordt verdiept en getransformeerd zodat je positieve veranderingen in je leven gaat ervaren!

 

|

bottom of page