top of page
tessa (7).png

Workshop: Vind je zielsmissie

Doen waar je hiervoor bent, leven in lijn met je levensplan. Hoe doe je dat? Dat leer je tijdens de workshop: Vind je zielsmissie!

MERKEN 1.png
Knop
MERKEN 1.png
merken2.png

Kun jij je zielsmissie voelen?

Wil jij je persoonlijk of professioneel verder ontwikkelen? Wil jij verdieping, zingeving en balans in je gevoel, verstand en intuïtie? Kortom; ontdekken wat jouw levensmissie is op aarde, én te worden wie jij in essentie al bent?

Dan zijn de onderstaande workshops en opleidingen wellicht iets voor jou!

De ervaring leert dat transformatie vaak niet in woorden te vatten is en dat ware genezing op diepe, vaak onbewuste niveaus plaatsvind. 

Ik ben gespecialiseerd in systemisch werken, coaching en traumaverwerking. In het Inspiratie College in ‘s-Gravenzande geef ik toegankelijke workshops waar jij jezelf kan ontwikkelen in de onderwerpen die jij kiest! Onderwerpen die je inzicht geven en verder brengen in jouw persoonlijke of professionele groei.

 

Ook geef ik opleidingen aan professionals in mensgerichte beroepen zoals coaches, therapeuten, leerkrachten, docenten, trainers, leidinggevenden etc. Mensen die verder willen professionaliseren en hierin hun intuïtie willen balanceren met hun verstand!

 

Wanneer je op zoek bent naar meer inzicht en verder wilt kijken dan het gangbare, zonder dat je het contact met deze werkelijkheid verliest, dan ben je aan het goede adres! Op een nuchtere wijze onderzoeken we de werking van het leven, energievelden, intuïtie, transformatie en meer. 

Boek hier jouw plaats!

Wil je graag een energie bijeenkomst bijwonen? Deze plan je gemakkelijk in door rechts in de agenda jouw afspraak type te kiezen en een plekje te vinden!

Energie Healing is beschikbaar voor iedereen! Wanneer je geen geld hebt om een plek te boeken neem dan contact op via info@tessavanrossen.nl. Dan overleggen we wat te doen!

Wat is jouw doel op aarde, jouw levensmissie? Ontdek tijdens een inspirerende dag jouw levensmissie. Waar jij hier voor bent op aarde en hoe je je praktisch kunt inzetten om deze doelen te verwezenlijken?

Wil jij graag weten welke kwaliteiten je bezit en hoe je deze het beste kunt inzetten? Wil je jouw lotscontract nakomen en op zielsniveau de juiste keuzes maken?

Heb jij altijd al willen weten wat je hier komt doen!? Dan is deze workshop iets voor jou! Het is leerzaam, verdiepend, verrijkend, inzicht gevend en soms ook verbazingwekkend wat je te weten komt over jezelf!!

In deze workshop wordt je stap voor stap in contact gebracht met jouw zielsbewustzijn. Via opstellingen, oefeningen, visualisaties en trancewerk maken we contact met jouw ziel en hogere weten! Na afloop van deze workshop ben je gecenterd en in staat jouw persoonlijke levensmissie en zielsopdracht te kennen maar ook te concretiseren naar het dagelijkse leven!

Het mooie van de workshop is dat je niet alleen inzicht krijgt in je levensmissie maar ook in de werking van jouw ziel. Veel mensen denken: wat wil mijn ziel dat ik doe? ‘Moet ik bakker of schrijfster worden?’ Echter de ziel zal niet tegen de persoonlijkheid op aarde zeggen wat hij moet worden of hoe hij zijn werkelijkheid moet inrichten. De ziel geeft wel aanwijzingen over wat hij hier komt doen en wat hij wil leren en deze aanwijzingen zetten wij in deze workshop op een rij!

Jouw ziel wil in dit leven bepaalde vaardigheden en talenten uitdiepen of juist ontwikkelen.

Voor mij is een zielsmissie: een of meerdere doelen van je ziel. Een doel waarmee of waarin de ziel zich wil ontwikkelen. Deze ontwikkeling komt ten goede aan de groei en het bewustzijn van de ziel en is dienend voor anderen.

Er zijn verschillende zielsopdrachten waarmee een ziel ter aarde komt. Het is er nooit slechts één. Bovendien is een doel vaak multidimensionaal! Het dient ten goede aan de groei van de ziel en de andere zielen daaromheen!

Wanneer je werkt aan je levensmissie of hem hebt behaald zorgt het ervoor dat je je op de flow voelt.  Het voelt blij, tevreden, open, energiek, enthousiast, stil, stromend etc.

Een levensmissie werkt door op alle niveaus van ons bestaan: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en spiritueel

Levensdoelen hebben vaak raakvlakken met:

  1. Verbinding met onszelf en

  2. Verbinding met anderen en de wereld om ons heen

  3. het oplossen van karma

  4. het aanleren van nieuwe (ziels) vaardigheden of het toepassen en verdiepen van eerder geleerde vaardigheden.

De manier waarop de ziel dit wenst te doen wordt duidelijk in de workshop. Dus niet ‘jouw ziel wenst als bakker te leren zorgen voor anderen’. Maar wel ‘jouw ziel wenst compassie en zorgzaamheid te leren!‘. Dus niet: ‘je ziel wil dat je gaan scheiden van je man!’, maar wel ‘je ziel wenst te leren vanuit compassie voor zichzelf te leren leven’. Dus niet: ‘jouw ziel wenst een nieuw boek te schrijven’ maar wel, ‘jouw ziel wenst een boodschap te verkondigen en zoveel mogelijk mensen deze boodschap aan te steken. Deze boodschap heeft te maken met zelfliefde.’

Je kunt in de workshop vragen stellen en je levensmissie in beeld krijgen! Jouw energieveld zal je antwoord geven!

De manier waarop we tot inzicht komen versterkt het contact met jouw ziel en zorgt ervoor dat je meer in verbinding komt te staan met je levensmissie! Ik heb al weer zin in de volgende workshop! Jij ook?!!

(Oh en ben jij iemand die al inzicht heeft in de contouren van zijn zielsmissie? Maar wil je deze verder concretiseren? ook dat kan tijdens deze bijzondere dag!

foto website 3.png

Leef een geïnspireerd leven!

Wil jij meer invloed op jouw levensloop! Op mijn website deel ik blogs en quotes om jou hierin te inspireren! 

Inspirerende blogs!

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

|

bottom of page